tekst (uformidlet) : bind
Mavrakis, Ann Eli, n.
Allergikokebok : for hele familien : brød, kaker, middager, desserter : alle oppskrifter er uten egg, soya og nøtter. Ellers kan de fleste oppskriftene lages uten melk og gluten / Ann Eli Mavrakis ; foto: Mona Gundersen. - [Oslo] : Cappelen Damm, 2014. - 189 s. : kol. ill.
ISBN 978-82-02-43611-7
1. utg.: Oslo : Damm, 2007 med tittel: Voksentoppens allergikokebok Har bibliografi, innholdsfortegnelse, internettadresser, register Denne kokeboken er et hjelpemiddel for alle som er allergiske eller overfølsomme mot viktige matvarer som egg, melk eller hvete/gluten, eller lager mat til noen som er det. Boken innholder supper, middagsretter, gjærbakst, kaker, desserter og godteri, med og uten gluten, egg og melk. Boken gir også tips om matoverfølsomhet. Det er lagt vekt på å bruke råvarer som er lett tilgjengelige og utvalget består av mat som er vanlig og viktig i norsk kosthold. NB: boken er en revidert utgave av "Voksentoppens allergikokebok" (2007). Målgruppe: Voksne Språk: nob. Generelle emneord: - Allergiretter matlaging Klassifikasjon DDK: 641.5631 Biinnførsel personnavn: Gundersen, Mona n. fotograf pht Biinnførsel tittel: Voksentoppens allergikokebok
*00001495 am a2200241uc 4500
*00137302
*00520211025162153.0
*007t|
*008 b||||||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-02-43611-7$qib.$cNkr 349.00
*035 $a(BIBBI)0377060
*082 4$qNO-OsBA$a641.5631$25
*090 $bq$c641.5631$dMAV
*1001 $aMavrakis, Ann Eli$jn.
*24510$aAllergikokebok$bfor hele familien : brød, kaker, middager, desserter : alle oppskrifter er uten egg, soya og nøtter. Ellers kan de fleste oppskriftene lages uten melk og gluten$cAnn Eli Mavrakis ; foto: Mona Gundersen
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2014
*300 $a189 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500 $a1. utg.: Oslo : Damm, 2007 med tittel: Voksentoppens allergikokebok
*5058 $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, internettadresser, register
*5208 $aDenne kokeboken er et hjelpemiddel for alle som er allergiske eller overfølsomme mot viktige matvarer som egg, melk eller hvete/gluten, eller lager mat til noen som er det. Boken innholder supper, middagsretter, gjærbakst, kaker, desserter og godteri, med og uten gluten, egg og melk. Boken gir også tips om matoverfølsomhet. Det er lagt vekt på å bruke råvarer som er lett tilgjengelige og utvalget består av mat som er vanlig og viktig i norsk kosthold. NB: boken er en revidert utgave av "Voksentoppens allergikokebok" (2007).
*65017$aAllergiretter$gmatlaging$2BS
*7001 $aGundersen, Mona$efotograf$4pht$jn.
*7400 $aVoksentoppens allergikokebok
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening