Giske folkebibliotek

   
Middag for 25 kroner
Huskelisten er tom
Vis
tekst (uformidlet) : bind Thrane, Marie, n., 1994-
Middag for 25 kroner / Marie Thrane. - Oslo : Gyldendal, 2020. - 144 sider : illustrasjoner i farger ISBN 978-82-05-53369-1
På omslaget: 52 billige middager
Denne boken viser vei til et balansert og rimelig kosthold. Marie Thrane har en master i folkehelsevitenskap og trekker på sin egen erfaring med å mette seg selv på et stramt budsjett. I boken leder hun deg frem til de gode ingrediensene, matvarer det lønner seg å bruke og hvordan disse settes sammen til et fullverdig måltid som ikke overstiger 25 kr. Boken inneholder forslag til handlelister med de mest brukte ingrediensene, hvor du kan få tak i dem og hva det er gunstig å handle inn i større kvanta. Det er lagt vekt på at oppskriftene skal ha alternativer til kjøtt og de er utstyrt med tips til gode restemåltider, slik at du unngår å kaste mat. Boken er også utstyrt med tips til superspareren som ønsker det enda billigere. Den henvender seg til studenter, pensjonister, småbarnsforeldre eller de som bare ønsker å leve mer bærekraftig. Omtalen er utarbeidet av BS.

Målgruppe: Voksne
Språk: nob.

Generelle emneord: - Økonomisk matlaging
Genre/Form: Kokebok

 Klassifikasjon DDK: 641.552
Biinnførsel tittel: Middag for tjuefem kroner
*00001579aam a22002294c 4500
*00153617
*00520211025162306.0
*007t|
*008191213b||||||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-05-53369-1$qinnbundet$cNkr 299.00
*035  $a(BIBBI)0577558
*08204$qNO-OsBA$a641.552$223/nor
*090  $c641.5$dTHR
*1001 $aThrane, Marie$d1994-$jn.
*24510$aMiddag for 25 kroner$cMarie Thrane
*260  $aOslo$bGyldendal$c2020
*300  $a144 sider$billustrasjoner i farger
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500  $aPå omslaget: 52 billige middager
*5208 $aDenne boken viser vei til et balansert og rimelig kosthold.  Marie Thrane har en master i folkehelsevitenskap og trekker på sin egen erfaring med å mette seg selv på et stramt budsjett. I boken leder hun deg frem til de gode ingrediensene, matvarer det lønner seg å bruke og hvordan disse settes sammen til et fullverdig måltid som ikke overstiger 25 kr. Boken inneholder forslag til handlelister med de mest brukte ingrediensene, hvor du kan få tak i dem og hva det er gunstig å handle inn i større kvanta. Det er lagt vekt på at oppskriftene skal ha alternativer til kjøtt og de er utstyrt med tips til gode restemåltider, slik at du unngår å kaste mat. Boken er også utstyrt med tips til superspareren som ønsker det enda billigere. Den henvender seg til studenter, pensjonister, småbarnsforeldre eller de som bare ønsker å leve mer bærekraftig. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aØkonomisk matlaging$2BS
*655 7$aKokebok$2BS
*7400 $aMiddag for tjuefem kroner
*950  $aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Giske folkebibliotek641.5 THR